Τραγικός θάνατος για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή στις γραμμές τρένου

737

Ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο

Μεσημέρι Δευτέρας 1ης Οκτωβρίου και η είδηση πως ένας άντρας έπεσε στις ράγες του τρένου στον ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο και έχασε τη ζωή του, σοκάρει το πανελλήνιο. Λίγες ημέρες μετά, γίνεται γνωστή η ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση στον καλλιτεχνικό χώρο πως ο άνδρας που αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή, του πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ είναι ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καλούσης που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80.

Την ανακοίνωση της τραγικής είδησης, έκανε αρχικά με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης.

Ο Βασίλης Καλούσης τα τελευταία χρόνια ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά. Ο αλησμόνητος τραγουδιστής που συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής από το 1982 ως τα μέσα της δεκαετίας του ’90, ήρθε αντιμέτωπος με την ανεργία και το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Αν και κάποιοι φίλοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, εκείνος έχασε τα στηρίγματα του και οδηγήθηκε στο δραματικό φινάλε της ζωής του, με τον πιο φριχτό τρόπο.

Οι ελάχιστοι συγγενείς που είχε, τον αναγνώρισαν με δυσκολία στο Νεκροτομείο Αθηνών, με καθυστέρηση μάλιστα 10 ημερών, σύμφωνα με το tribune.gr.