Γιώργος Περρής : “Δεν σνομπάρω τα μπουζούκια, απλώς δεν με εκφράζουν” !

262

Τι θυμώνει τον τραγουδιστή

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Γιώργος Περρής, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του τραγουδιού αλλά όπως δηλώνει δεν θα εμφανιζόταν ποτέ στα μπουζούκια και δεν θα τραγουδούσε χέβι μέταλ.

Ο τραγουδιστής που εντυπωσίασε και τον Μισέλ Λενγκράντ και συνεργάστηκαν,  μίλησε για την ζωή του και  αποκάλυψε μεταξύ άλλων «Την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στη Φιλοσοφική Αθηνών, στα 18 μου, πήρα μία συνειδητή απόφαση: ότι η φωνή μου, θα είναι η μοναδική μου περιουσία. Γι’ αυτό και προσέχω. Δεν κάνω καταχρήσεις.»

Και συνέχισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πήγα στα κέντρα, δεν θαμπώθηκα από χρήματα που μου πρόσφεραν. Είχα μεγάλες αναμονές με ελάχιστες απολαβές. Δεν σνομπάρω τα μπουζούκια, απλώς δεν με εκφράζουν ώστε να τραγουδήσω εκεί. Μάλλον θα φταίει η μητέρα μου για αυτό!»
Η μέχρι τώρα όμως πορεία του στον χώρο, δεν κρύβει μόνον όμορφες στιγμές.
«Η αναρρίχηση μου ήταν επίπονη αλλά μου έμαθε ότι το «μπορώ» είναι ένα ρήμα που το κλείνω σε όλους τους χρόνους και τις εγκλίσεις».
Ο τραγουδιστής μίλησε στο Secret και για την καθημερινότητα στην χώρα μας «Υπάρχουν πράγματα που με θυμώνουν πολύ και άλλα που μου υπενθυμίζουν πως ο τόπος αυτός είναι ευλογημένος»