Εισαγγελική παρέμβαση για σοβαρές ζημιές σε εμπορικές επιχειρήσεις και τα ΕΛΤΑ στην Πατησίων (βίντεο)

85

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι νέες επιθέσεις σε εμπορικά καταστήματα που αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκαν από άγνωστους στην Πατησίων.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοφικών κ. Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα.

Η νέα επίθεση ακολούθησε μόλις λίγα 24ωρα μετά την επίθεση στα εμπορικά καταστήματα της Ερμού όπου και εκεί άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα.

΄Οσον αφορά την σημερινή επίθεση στην οδό Πατησίων, πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα ατόμων με βαριοπούλες βγήκε από το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) και προκάλεσε σοβαρές φθορές σε επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς και σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Το πανεπιστημιακό άσυλο προστάτευσε και σήμερα τις ομάδες αναρχικών

Ομάδα 15 αναρχικών με κουκούλες και βαριοπούλες κατέβηκαν απο την οδό Πατησίων στις 10.00 σήμερα το πρωί με τη μορφή «στρατιωτικών επιχειρήσεων», όπως έλεγε χαρακτηριστικά καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και άρχισαν να διαλύουν τις βιτρίνες καταστημάτων προκαλώντας σοβαρές φθορές σε επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς και στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται δίπλα στο Ίδρυμα.

Στην συνέχεια η ομάδα έτρεξε και κρύφτηκε μέσα στο πανεπιστήμιο, όπου το σχέδιο τους φαίνεται ότι είναι όπως δήλωνε ο ίδιος καθηγητής να βγουν στην συνέχεια στη διάρκεια της ημέρας από το Ίδρυμα χωρίς κουκούλες, ως κανονικοί φοιτητές.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι πρόκειται για δράση αλληλέγγυων στον 29χρονο απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου που κατηγορείται για την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονταν στην Ερμού και γενικότερα στο κέντρο της Αθήνας για περιπολία.
438

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

πηγή tovima.gr